Reacties

Laat hier uw reactie achter.

5 Comments

 1. protects
  13 januari 2015 @ 18:08

  OnlineKeukens.com

  Wij werken regelmatig samen met protectsun en hebben hier zeer goede ervaringen mee. Vriendelijk, scherp geprijsd en een meer dan uitstekende service!
  Heb je nieuwe zonwering nodig, dan kunnen we je Protectsun b.v. van harte aanbevelen.

 2. protects
  13 januari 2015 @ 18:08

  Daan en Wanda Sajet
  Onze markiezen waren een jaar of zeven geleden door een bedrijf uit Friesland geplaatst. Twee weken geleden brak het touw van een van de markiezen. Het bedrijf dat de markiezen geplaatst had bestond niet meer. Via mijn familie kreeg ik het adres van Protect Sun en we hebben contact gemaakt.
  Hans kwam langs om te kijken wat er gebeuren moest en na alle markiezen te hebben bekeken en met name het mechanisme om de markies open en dicht te laten gaan. Kortom alle katrollen en touwen moesten worden vernieuwd en de katrollen beter worden geplaatst. Dit omdat het breken van de touw door schuring kwam, de katrollen waren niet goed geplaatst.
  Wij wonen op drie hoog en dus geen makkelijke klus om van binnen uit te doen.

  Wij zijn blij met de manier waarom dit probleem werd bekeken, aangepakt en gerepareerd. Met neme de persoonlijke benadering naar ons toe én onze twee katten.

  Wij zullen dit bedrijf zeker aanbevelen!!!

 3. protects
  13 januari 2015 @ 18:09

  Peter Hoeksema
  Best Hans, het was me een waar genoegen je aan het werk te zien, me van adviezen te voorzien, het voortreffelijke
  werk dat je met Henk hebt geleverd te mogen constateren en niet te vergeten de leuke gesprekken die we hadden.
  Ik ben van plan honderd te worden, dus dan maken we sowieso weer een afspraak, over een jaartje of 25 dus! Nogmaals dank, ook namens mijn vrouw, hartelijke groeten, ook aan jouw vrouw, Peter H. (keep up the good work!).

 4. protects
  13 januari 2015 @ 18:10

  Marjon en Dirk Jan
  Beste mensen van Protectsun,Prima keus geweest de mooie jalousieën van het Duitse merk Erfal bij jullie te kopen.De kleur groen hadden wij nog nergens eerder gezien,prachtig gewoon.Zodra we weer wat tijd over hebben,komen we kijken naar die nieuw E Rollo elektrische rolgordijnen.tot spoedig,groeten van Marjon en Dirk Jan van der Wijdenaar.

 5. protects
  13 januari 2015 @ 18:11

  Karin en Olivier
  De gordijnen en vitrage hangen en we zijn er zeer gelukkig mee nu de dagen eerder donker zijn . geen inkijk en sfeervolle slaapkamer. De transparante plissé is een uitkomst overdag.Bedankt Diana van Protectsun voor het goede advies en prettige naservice en montage.Groeten van Karin en Olivier

Leave a Reply

*