Protectsun  is er voor U!

Bij Protectsun® zonwering en raamdecoraties in Amsterdam, kiest u niet alleen voor de kwaliteit en goede service. Ook onze grote collectie en aantrekkelijke aanbiedingen maken uw keuze gemakkelijk. Bezoekt u deze website www.protectsun.nl of komt u naar onze mooie showroom in Amsterdam en wees blij verrast met zoveel keus en vakkennis…

Laat u deskundig voorlichten in de nieuwste trends en kleuren van alle soorten raambekledingen, gordijnen en vitrage inbetweens, binnen zonweringen, buitenzonweringen, insecten horren, rolluiken en meer ….. Vele gewaardeerde klanten gingen u voor en spreken zich uit in ons gastenboek en referentielijst.

De vakmensen van Protect Sun® Amsterdam zijn u graag van dienst.

nieuwe producten

Honingraat plissé, de nieuwste binnenzonwering en raambekleding

Protect Sun zonwering in Amsterdam toont u de nieuwe honingraat plissee in de showroom. Prachte raambekleding en tevens warmtewering, isolatie, en totale verduistering in een mooi product. Honingraat plissee is een dubbelwandige plissee met holle kamers in een honingraat celstructuur. Daardoor prachtig egaal vlak zonder doorvoer gaatjes voor de optrekkoorden. Veel kleuren en stoftransparanties om(…)

Maak kennis met The Flow nieuwste Top Down Bottom Up raambekleding van Wood en Washi

Protectsun raamdecoratie en zonwering uit Amsterdam heeft nu  The Flow van Wood en Washi voor u. Op elke gewenste hoogte uw raam bedekken met mooie Japanse Wood en Washi  top down schuifpanelen . Geen inkijk meer maar wel volop genieten van het licht. Gelijkend systeem van de Top Down Bottom Up plissee , duet of vouwgordijn  systeem,(…)

Laat zien wie je bent, laat zien wat je doet!

De bescheidenheid is voorbij, laat zien wie je bent, maar laat vooral zien wat je specialiteit is. Trek op simpele wijze veel klanten naar je toe. U heeft een winkel of bedrijf en wilt opvallen en vooral laten zien dat je anders bent. Protectsun zonwering helpt u daarbij. Door op uw buitenzonwering zoals markies, zonnescherm(…)

De E-Rollo subliem rolgordijn en Duo rolgordijn met oplaadbare batterij motor en afstandsbediening

Al bij veel van onze tevreden klanten de bekende raambekleding de Duitse E -ROLLO gemonteerd. De E-Rollo is in rolgordijn uitvoering maar ook als Duo rolgordijn en Multishades verkrijgbaar. Uitgevoerd met zeer zuinige accumotor met afstand bediening met een of meerder kanalen voor uitgebreide selectie rolgordijnen. De ingebouwde accu is eenvoudig oplaadbaar met adapter ,(…)

Lentekriebels bij Protectsun zonwering

Half maart 2015 en nu al de lentekriebels bij Protectsun. De zon schijnt volop binnen en buiten in de showroom van Protect Sun raambekleding en zonwering in Amsterdam. Frisse kleuren in de nieuwe collectie jaloezieën, rolgordijnen, plissee , gordijnen en zonneschermen wachten op u om mee naar huis genomen te worden. Collecties van Erfal, Sunway,(…)

Voor u  gezien op de Interio beurs in Gent

Protectsun is naar de grote raamdecoratie beurs Interio in Gent geweest. De nieuwe collecties gezien van Sunway, Shadow Inside, B en C, Toppoint, Erfal, Verosol en andere exclusieve fabrikanten. Spoedig wordt onze showroom opnieuw ingericht met al deze fantastische noviteiten. bv houten jaloezieen tot 4 meter breed in alle denkbare kleuren voor u gespoten, velours(…)

Ik moet jullie gewoon nog wat moois laten zien, sorry kon het niet laten.

Er zijn dingen in het leven die je gewoon gezien moet hebben. Zeker deze prachtige collectie raambekleding en binnenzonwering van Erfal. Geen gewone standaard kleuren die wij in Nederland gewoon zijn, nee…… warme tinten en sfeervolle dessins. Komt u deze eens bekijken in de showroom van www.protectsun.nl en laat uw raam vakkundig opmeten en prachtig(…)

Duitse kwaliteit raambekleding en zonwering merk Erfal nu exclusief te koop bij Protectsun Amsterdam

Protectsun in Amsterdam heeft zijn collectie raambekleding en binnen zonweringen uitgebreid met het mooi Duitse merk Erfal. Fantastische collectie in jaloezieën, rolgordijnen, plissee, duette, paneelgordijnen, lamellen, houten jaloezieën, insectenhorren en meer.. Zo,n grote stof en kleuren diversiteit vindt je niet gauw terug bij de bestaande merken raamdecoratie en binnenzonwering in Nederland. Daarom is Erfal een(…)

Deze zomer heeft u  geen last van muggen en spinnen meer!

Beste klanten en relaties van Protect Sun, Ze zijn er weer onze prikkende muggen,bijen, spinnen en ander insecten. Gelukkig heeft Protectsun in Amsterdam de perfect passende raamhor en deurhor voor u. Ons al grote programma insectenhorren van Luxaflex ,Hamstra en Unilux is nu uitgebreid met het Duitse merk Neher. Solide en betrouwbaar,sterk en voordelig toepasbaar(…)

Nieuw zit comfort in showroom van Protectsun Amsterdam

Vandaag in de showroom van Protectsun nieuwe stoelen geimplanteerd.Ziet er weer een stuk jonger uit. Kunnen de klanten weer prettig en op hun gemak een keuze maken uit de grote collectie raambekleding, houten jaloezieen, silverscreens, plissees,  gordijnen vitrage, binnenzonweringen, insecten horren , woninginrichting en veeeeel meer. Iedereen is welkom om deze heerlijke stoelen uit te proberen.(…)

De gordijnen vitrage vouwgordijnen collectie heeft een upgrading gekregen.

  De toch al mooie collectie gordijnen, vitrages overgordijnen, inbetweens, paneelgordijnen en vouwgordijnen van Protectsun Amsterdam is opnieuw uitgebreid met mooie stoffen. Inside Shadow heeft een mooie actie* waarbij u bij aankoop van gordijnen een gratis railssysteem erbij krijgt. Verosol heeft haar warmtewerende en gemetaliseerde gordijnen uitgebreid met nieuwe kleuren transparanties. Bijzondere warmtewering is de(…)

Nieuw de klasse collectie houten jaloezieen van Protect Sun Amsterdam

Protectsun de houten jaloezie specialist voor Amsterdam en heel Nederland heeft wederom haar collectie vergroot met een super klasse collectie houten luxaflexen.Veel hoogglans kleuren ,piano glans en bootlak finish en structuren voor onze houten jaloezie specials.Alles perfect maatwerk,alles kleur gecoordineerd en afgewerkt met luxe houten koof. Ga naar www.houten-jaloezieen.nl of www.protectsun.nl voor mooie foto,s en(…)

top